Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Μοτοσικλετιστής παρέσυρε μητέρα με τα δίδυμα παιδιά της

Μοτοσικλετιστής παρέσυρε μητέρα με τα δίδυμα παιδιά της Μία μητέρα, πολωνικής καταγωγής, και τα δύο παιδιά της παρέσυρε ένας μοτοσικλετιστής στις 8.15 πρωί της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο επτάχρονα παιδιά (δίδυμα, αγόρι και κορίτσι), νοσηλεύονται τραυματισμένα στο «Παίδων», ενώ η μητέρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός».
Οπως έγινε γνωστό, ο νεαρός οδηγός της μοτοσικλέτας είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και....
υπηρετεί στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. 
Ο νεαρός βιαζόταν να πάει στην υπηρεσία του και για τον λόγο αυτό είχε αναπτύξει ταχύτητα και παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες.
Στην συνέχεια παρέσυρε την μητέρα με τα δύο παιδιά, εγκαταλείποντάς τους στην άσφαλτο, ενώ νωρίτερα είχε χτυπήσει και έναν ποδηλάτη.
Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών με επικεφαλής τον διοικητή τους άρχισαν τις αναζητήσεις μετά το ατύχημα και από τα στοιχεία της πινακίδας βρήκαν την διεύθυνση του σπιτιού του νεαρού.
Ο δράστης δεν είχε πάει ούτε στην υπηρεσία του, ούτε και στο σπίτι του, ενώ οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τους γονείς του. Εκείνοι τον ειδοποίησαν ότι αναζητείται από την Τροχαία και στην λίγη ώρα μετά παραδόθηκε και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"