Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Σκληραίνει η κόντρα κυβέρνησης - Ανεξάρτητων Ελλήνων

Συνέχεια στην κόντρα κυβέρνησης - Ανεξάρτητων Ελλήνων -που ξέσπασε μετά από καταγγελία ότι ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Γιάννης Καρακώστας είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens- έδωσε σήμερα ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε με δριμύτητα στις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου που έκανε λόγο για....
απίστευτη αθλιότητα και συκοφάντες.
«Ο κος Κεδίκογλου παρασύρθηκε και χρησιμοποίησε απαράδεκτους και ανοίκειους χαρακτηρισμούς για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τα περί αθλιότητος και συκοφαντίας του τα επιστρέφουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Του συνιστούμε», πρόσθεσε, «να διαβάσει καλύτερα την ιστορία του τόπου και ακόμα καλύτερα τα πρακτικά της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens».
Στη συνέχεια, ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι περιμένει από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο συγκεκριμένες απαντήσεις σε τρεις ερωτήσεις:
1. Γνωρίζει αν για τον κ. Καράκωστα υπάρχει εγγραφή στη λίστα ενεργών προμηθευτών της Siemens επί Χριστοφοράκου;
2. Είχε ποτέ εσωτερικό τριψήφιο τηλέφωνο επί Χριστοφοράκου;
3. Υπάρχει πληρωμή για τον κ. Καράκωστα από τη Siemens επί Χριστοφοράκου;
Καταλήγοντας, ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι «είναι αυτονόητο, σε κάθε περίπτωση, ότι ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού δεν επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρείες που έβλαψαν αποδεδειγμένα το ελληνικό δημόσιο και ήταν οι πρωταγωνιστές της διαφθοράς στην Ελλάδα»
 Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"