Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Σε 144 οι νεκροί στη νοτιοδυτική Ρωσία από τις πλημμύρες.

Την διεξαγωγή έρευνας ζήτησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο απολογισμός των θυμάτων των πλημμυρών αυξήθηκε σε 144 νεκρούς στη νοτιοδυτική Ρωσία καθώς νέα πτώματα ανασύρονται από ερείπια και λάσπες.
Η περιοχή του Κρίμσκ επλήγη περισσότερο με 123 νεκρούς. 
Πολλά θύματα δεν κατέστη δυνατό να αναγνωριστούν, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια αξιωματούχος της ειδικής δύναμης για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. 
Άλλα πτώματα βρέθηκαν....
στο παραθαλάσσιο θέρετρο Γκελετντζίκ στη Μαύρη Θάλασσα και στο λιμάνι του Νοβοροσίσκ.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν - οποίος πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις πληγείσες περιοχές- ζήτησε την διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί αν οι αρμόδιες αρχές έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να αποφευχθεί ο θάνατος των άτυχων ανθρώπων.  Ο Πούτιν, ο οποίος στο παρελθόν έχει δεχτεί έντονη κριτική για την αργή του αντίδραση στις καταστροφές που πλήττουν τη χώρα, αποφάσισε να δοθούν το συντομότερο δυνατόν χρήματα για την κατασκευή νέων κατοικιών για τα θύματα των πλημμυρών, των χειρότερων στην περιοχή του Κράσνονταρ εδώ και δεκαετίες.


Το κέντρο διαχείρισης κρίσεων του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών ανακοίνωσε πως 144 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, κυρίως από πνιγμό. Οι περισσότεροι ήταν ηλικιωμένοι που αιφνιδιάστηκαν από τις πλημμύρες.


Περίπου 30.000 άνθρωποι παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση σε όλη την περιοχή, ανακοίνωσε το υπουργείο Ενέργειας, ενώ σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τουλάχιστον 4.000 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές.

Real Time  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"