Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών Γ. Γκότσης

Η αγριότητα της εγκληματικότητας προβληματίζει ακόμα την κοινωνία των Φιλιατρών αφού οι κάτοικοι από σήμερα είναι εξοργισμένοι με ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό. 
Σύμφωνα με πληροφορίες επίθεση με ξυλοδαρμό υπέστη τα ξημερώματα της Πέμπτης ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών κ. Ιωάννης Γκότσης όταν άγνωστοι κουκουλοφόροι μπήκαν στην οικία του με σκοπό να τον ληστέψουν.
Πιο αναλυτικά χωρίς δισταγμό....
2 κουκουλοφόροι ληστές κρατώντας μαχαίρι και λοστό κατάφεραν να διεισδύσουν το πρωί στην οικία του κ. Γκότση ενώ μέσα σε δευτερόλεπτα κινήθηκαν στα υπνοδωμάτια και μετά από απειλές κατά του ζευγαριού κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να φιμώσουν την σύζυγο του ενώ κινούμενοι με απειλητικές διαθέσεις επιτέθηκαν στον πρώην αυτοδιοικητικό όπου τον ξυλοκόπησαν αλύπητα.
Χωρίς να φοβηθούν μήπως γίνουν αντιληπτοί από την γύρω περιοχή οι δυο δράστες απέσπασαν αρκετά χρήματα και κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι του ζευγαριού ενώ για να μην ειδοποιήσουν την αστυνομία αφαίρεσαν ακόμα και το κινητό τηλέφωνο της συζυγου του κ. Γκότση. 
Οι δράστες πάντως εικάζεται ότι χρησιμοποίησαν το κινητό τηλέφωνο για να ενημερώσουν οικείους του πρώην δημάρχου για το συμβάν ενώ λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών φέροντας αρκετά τραύματα ενώ ζητήθηκε από τους γιατρούς να προχωρήσει σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας για την βελτίωση της υγείας του άμεσα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών.
Best Tv Messinia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"