Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Αντίο από ''Λύμπε'' και Χαλκιά- Το σκέφτεται ο Κατσουράνης

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γερμανία που σηματοδότησε και το τέλος του φετινού «ταξιδιού» για την Εθνική ομάδα σε αυτό το Euro, Κώστας Χαλκιάς και Νίκος Λυμπερόπουλος ανακοίνωσαν στα αποδυτήρια την απόφασή του να αποσυρθούν από την «γαλανόλευκη».
Μπορεί να ήταν κάτι αναμενόμενο και λίγο-πολύ γνωστό, ωστόσο η συγκίνηση στα αποδυτήρια ήταν....
μεγάλη για τους διεθνείς
Ο Κώστας Χαλκιάς και ο Νίκος Λυμπερόπουλος με μία σημαντική πορεία με το εθνόσημο στο στήθος, αποχαιρέτησαν την «επίσημη αγαπημένη» και τους συμπαίκτες τους.

Ειδικά ο δεύτερος που πήρε και χρόνο συμμετοχής φτάνοντας τις 76, είχε την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο... μέσα στο γήπεδο. Γι΄αυτό και μετά το τέλος ευχαρίστησε παίκτες και προπονητή για την συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα.

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα ο Κώστας Κατσουράνης, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την ήττα (4-2) από τη Γερμανία, στον προημιτελικό του Euro.Ο μέσος του Παναθηναϊκού είπε πως δεν έχει σκεφτεί ακόμα το αν θα παραμείνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λέγοντας πως «όλα είναι πιθανά», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Κώστα Χαλκιά, οι οποίοι δεν θα να ξαναφορέσουν τη «γαλανόλευκη».

 Για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική ομάδα: «Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα. Θα δούμε. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, είναι νωρίς ακόμα. Όλα είναι πιθανά. Είμαι 33 χρονών, δεν είμαστε πια παιδιά. Αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για αυτό. Θα δω τι θα κάνω στο μέλλον. Η Εθνική ομάδα δεν στέκεται στα πρόσωπα, αλλά σίγουρα έχει λαμπρό μέλλον. Είναι μία νέα ομάδα. Πολλά παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά στο Euro και απέκτησαν εμπειρία. Με τα άλλα παιχνίδια με τις ομάδες τους θα έχουν και άλλες εμπειρίες. Προς το παρόν είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"