Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

Aναβάλλεται η επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα

Aναβάλλεται η επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα
Τα προβλήματα υγείας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προοριζόμενου για το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Οικονομικών Βασίλη Ράπανου, καθώς και η ημερομηνία διεξαγωγής της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ μεταθέτουν χρονικά την επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα, που είχε προγραμματισθεί να ξεκινήσει τη Δευτέρα.
Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters ότι η τρόικα ανέβαλε το ταξίδι της στην Ελλάδα για «μερικές μέρες» και η νέα ημερομηνία «θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα».

Νωρίτερα....
κυβερνητικός αξιωματούχος είχε δηλώσει στο Reuters ότι η τρόικα εξετάζει την αναβολή του ταξιδιού της στη χώρα για «μερικές μέρες».

Ο πρωθυπουργός θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Δευτέρα, ωστόσο σύμφωνα με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών του θα πρέπει να παραμείνει στην κατοικία του υπό παρακολούθηση και ακινησία για μία εβδομάδα.


Ο Βασίλης Ράπανος αναμένεται να λάβει εξιτήριο το απόγευμα της Δευτέρας ή το πρωί της Τρίτης, ωστόσο δεν έχει αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του.


Ο Γιώργος Ζανιάς παραμένει υπουργός Οικονομικών, ωστόσο την Πέμπτη και την Παρασκευή θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, καθώς και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.


Τούτων δοθέντων, οι εκπρόσωποι της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ δεν θα είχαν ιδιαίτερα παραγωγική επίσκεψη εφόσον έρχονταν στην Αθήνα τη Δευτέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο.


Εκτιμάται ότι η τρόικα ενδεχομένως να φθάσει στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου -πιθανώς τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"