Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Όχι με πρωθυπουργό το Σαμαρά από τον Οδυσσέα Βουδούρη.

Αντίθετος με την πρωθυπουργία Σαμαρά τάχθηκε ο Μεσσήνιος και βουλευτής πλέον της , μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5
«Ο κ. Σαμαράς ο οποίος έχει υπογράψει ότι εάν Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση κατά την άποψή μου δεν είναι το καταλληλότερο άτομο για να ηγηθεί ενός σχήματος ευρείας αποδοχής, το οποίο θα πρέπει να....
συμπεριλαμβάνει και δυνάμεις οι οποίες ήταν εξαρχής εναντίον του δεύτερου μνημονίου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βουδούρης.

Επίσης χαρακτήρισε, σύμφωνα με το Βήμα, «κομβικό σημείο» για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση συνεργασίας το θέμα των προσώπων που θα συνθέσουν το νέο σχήμα.

Ειδικότερα, κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής στην κυβέρνηση προσώπων όπως ο Μάκης Βορίδης, ο κ. Βουδούρης είπε: «Αυτό αποκλείεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο σχήμα».

«Το θέμα των προσώπων είναι κομβικό. Το θέμα των προσώπων είναι το 50%. Πρέπει αφενός να υπάρχει συναίνεση στο πρόγραμμα, και μέσα στο πρόγραμμα έχουμε θέσει τους επτά βασικούς όρους υπό συζήτηση, και έχουμε πει επίσης ότι τα πρόσωπα αυτά θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής» συνέχισε, τονίζοντας:

«Η άποψή μου είναι ότι σε μία τέτοια κυβέρνηση το επιθυμητό θα ήταν να μην συμμετέχουν πρόσωπα τα οποία έχουν διατελέσει κυβερνητικές ευθύνες στις κυβερνήσεις του κ. Καραμανλή και του κ. Παπανδρέου, έτσι ώστε να σηματοδοτήσουμε μία αλλαγή πλεύσης».


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"