Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Δεν αποδέχεται ο Βασίλης Ράπανος τη θέση του υπουργού Οικονομικών

Δεν αποδέχεται ο Βασίλης Ράπανος τη θέση του υπουργού Οικονομικών
Επιστολή με την οποία ενημερώνει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι δεν αποδέχεται τη θέση του υπουργού Οικονομικών, έστειλε ο Βασίλης Ράπανος.
Η επιστολή -που αποτελεί ουσιαστικά παραίτηση του κ. Ράπανου-, έγινε αποδεκτή από τον κ. Σαμαρά.
O κ. Ράπανος προσανατολιζόταν εδώ και λίγα 24ωρα να μην αποδεχθεί την πρόταση για υπουργοποίησή του γιατί διαφωνεί με....
τις επιλογές που έγιναν στο οικονομικό επιτελείο στο οποίο δεν συμμετέχουν ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας ούτε ο Γιώργος Ζανιάς, πρόσωπα που θεωρούνταν σίγουρα όταν έκανε δεκτή την πρόταση ο κ. Ράπανος.
Νωρίτερα, οι κ.κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης απέφυγαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για το επίμαχο θέμα της αποδοχής από τον κ. Ράπανο του υπουργείου Οικονομικών. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ευχήθηκε στον κ. Ράπανο καλή ανάρρωση ενώ ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι είχε συνομιλία μαζί του και δεν ξέφυγε από τα θέματα της υγείας του.
Ο Πρωθυπουργός έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Βασίλη Ράπανου και από το γραφείο τύπου αναφέρεται ότι αυτή έγινε «για λόγους υγείας».

Στην επιστολή του προς τον Βασίλη Ράπανο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφέρει τα εξής:

«Κύριο Βασίλη Ράπανο

Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Θέλω πριν απ’ όλα να σου ευχηθώ περαστικά για το πρόβλημα της υγείας σου. Σε ευχαριστώ για την προθυμία με την οποία αποδέχθηκες το ρόλο που σου ανέθεσα, και εύχομαι να ανακτήσεις σύντομα τις δυνάμεις σου και να προσφέρεις στην εθνική προσπάθεια.

Ξέρω ότι μπορούμε να υπολογίζουμε στις πολύτιμες υπηρεσίες σου και σε ευχαριστώ που, παρά την περιπέτεια σου, δηλώνεις «παρών».

Και πάλι με τις καλύτερες ευχές μου και τις ευχαριστίες μου.

Ο Πρωθυπουργός

Αντώνης Σαμαράς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"