Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ένας 28χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη φωτιά της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος πυροσβέστης ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο θάνατός του πιθανότατα προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς.
Άλλοι τρεις πυροσβέστες -από τις πυρκαγιές στη Σαλαμίνα και τον Ασπρόπυργο- μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Το πύρινο μέτωπο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ξέσπασε στα όρια Ελευσίνας-Ασπροπύργου

Κλειστή παραμένει....
για αρκετές ώρες η λεωφόρος ΝΑΤΟ, από τις φλόγες, που έφτασαν στο σημείο.

Η φωτιά στον Ασπρόπυργο, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ξεκίνησε από την περιοχή Μελίσσια, πάνω από την Αττική Οδό, αλλά σχεδόν ταυτόχρονα εμφανίστηκαν πολλές διαφορετικές εστίες στην ευρύτερη περιοχή.

Νωρίτερα, είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στον εκεί καταυλισμό των τσιγγάνων, η οποία σβήστηκε άμεσα από τους πυροσβέστες. Ωστόσο, αμέσως μετά, ξέσπασε η πυρκαγιά στα Μελίσσια και διαδοχικά σε άλλες εστίες περιφερειακά. Οι φλόγες απείλησαν αποθήκες, σπίτια, εργοστάσια και πέρασαν μέσα από αυλές πάνω από το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα ενώ την περιοχή συνεχίζουν να διαβρέχουν ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-415 και δύο CL-215.

Στην περιοχή επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 80 πυροσβέστες με 40 οχήματα, 77 άτομα πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα, ενώ έως και πριν από λίγη ώρα τα αεροπλάνα ήταν οκτώ.

Σε εξέλιξη είναι φωτιά και στη Σαλαμίνα, όπου σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν καεί και σπίτια στην περιοχή Βασιλικά.

Η φωτιά στη Σαλαμίνα εκδηλώθηκε στις 3 μετά το μεσημέρι στον Άγιο Αντώνιο, σε έκταση με χαμηλή βλάστηση μέσα στην κατοικημένη περιοχή και επεκτάθηκε στα Βασιλικά, όπου κάηκαν σπίτια. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο.

Σε εξέλιξη είναι και η πυρκαγιά στην περιοχή Καλογερικό στο Στεφάνι Κορινθίας και καίει δασική έκταση χωρίς, σύμφωνα με την πυροσβεστική, να απειλούνται σπίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"