Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Στην Καλαμάτα το 28ο Συνέδριο των Αστυνομικών/Ι.Ρ.Α.

Η Μεσσηνία και η πόλη της Καλαμάτας είναι ο τόπος που επελέγη για να πραγματοποιηθεί το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι μία διεθνής ένωση όπου έχει σαν σκοπό τη φιλία, την αλληλεγγύη, τη συναδελφικότητα, την ανταλλαγή εμπειριών, την ανάδειξη....
κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν όλες τις κοινωνίες, την ενίσχυση των πολυτέκνων Αστυνομικών και τη συμπαράσταση σε τυχόν αναγκαιούντες Αστυνομικούς.
Μέσω των συνεδρίων που κάθε χρόνο πραγματοποιούνται και σε διαφορετικό  Νομό, γίνεται μία προσπάθεια να γνωρίσουν τόσο οι Έλληνες αστυνομικοί, όσο και οι συμμετέχοντες από το εξωτερικό, την Ελλάδα με τις μοναδικές ομορφιές της , τον πολιτισμό της αλλά και τα αγροτικά προϊόντα της.
Η Μεσσηνία και η Τοπική Διοίκηση του Νομού, υποδέχεται τους συνέδρους με φιλόξενη διάθεση και μέσω των εκδρομών και των επισκέψεων σε αρχαιολογικά μνημεία της περιοχής αλλά και τουριστικούς τοπικούς προορισμούς, επιδιώκεται η γνωριμία με τον τόπο και με τους ανθρώπους του.
Συμμετέχουν Αστυνομικοί από όλην την Ελλάδα , από δέκα Χώρες της Ευρώπης αλλά και από τρίτες Χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"