Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Σύλληψη τριών Ελλήνων με πλαστά χαρτονομίσματα στην Καλαμάτα

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς, της ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες, ηλικίας 28 και 42 ετών αντίστοιχα, καθώς και μια   21χρονη γυναίκα, για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
Συγκεκριμένα,  αστυνομικοί της  Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης , γνωστότερης και ως Ομάδα ΔΙΑΣ, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο....
επέβαιναν οι ανωτέρω συλληφθέντες , στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε, συνολικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, αποτελούμενο από 10 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία έφεραν σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, είχαν κάνει συναλλαγή σε φαρμακείο, με ένα ακόμα  χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο έφερε σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας και επίσης κατασχέθηκε, ενώ επιχείρησαν ανεπιτυχώς να κάνουν συναλλαγή, σε δύο ακόμα φαρμακεία της πόλης.

Κατά τον έλεγχο, εκτός από τα παραπάνω χαρτονομίσματα, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ, ως προϊόν εγκλήματος.
Επιπλέον, ο 28χρονος κατηγορείται και για ψευδή ανώμοτι κατάθεση, καθώς δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Την προανάκριση, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"