Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Έντονες πιέσεις στο Χρ. Μαλαπάνη για αντιπεριφερειάρχης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGtmRANfHfIf1SHVxNVZKZ6bRACGAoK4OKK6FdQYAWoKuAAJqlNw7R2fO8xB28w1cdHoSNbPwmOGODGGVw6vrSdoY2Kkp9L8SPMrs78alKsYXxHuNxrUpu6b2OCubhKA6hSD0q1jluSBA/s1600/malapanhs%2520good.bmp
Νέες, εντονότερες πιέσεις, ασκούνται από υψηλά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας, Χρ. Μαλαπάνη για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη, τον οποίο στηρίζει το κυβερνών κόμμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Παρά τις αντιρρήσεις...
του Χρ. Μαλαπάνη να δεχθεί να είναι υποψήφιος και να επιχειρεί να κλείσει προ 10ημέρου το θέμα με την άρνησή του, οι πιέσεις που δεχόταν όλο αυτό το διάστημα εντάθηκαν χθες το βράδυ. 
Οι πιέσεις, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ασκήθηκαν από υψηλά ιστάμενο στην κομματική ιεραρχία του ΠΑΣΟΚ, που υπερβαίνει την αρμόδια Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.
Γεγονός που καταδεικνύει την έντονη επιθυμία του ΠΑΣΟΚ να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας ο Χρήστος Μαλαπάνης και την εκτίμηση που επιδεικνύεται στο πρόσωπό του.
Εντός της ημέρας αναμένεται να κλείσει το θέμα, με πολύ πιθανόν το ενδεχόμενο ο κ. Μαλαπάνης να ενδώσει στις σθεναρές πιέσεις που του ασκήθηκαν από υψηλού επιπέδου κομματικούς παράγοντες και να αποδεχθεί την υποψηφιότητα του αντιπεριφερειάρχη.
Πάντως, μέχρι την Τετάρτη αναμένεται η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του κ. Τατούλη. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"