Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ 2010: Βραζιλία - Χιλή 3-0

Με χαρακτηριστική άνεση η Βραζιλία νίκησε με 3-0 την Χιλή και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία.
Η "σελεσάο" καθάρισε το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ του.... .... Ζουάν στο 35' και του Λουΐς Φαμπιάνο στο 38'.

Ο Ρομπίνιο στο 59' πέτυχε το τρίτο από εντυπωσιακή προσπάθεια του Ραμίρες, ο οποίος πάντως είναι άτυχος, διότι δέχτηκε κίτρινη κάρτα και θα χάσει τον προημιτελικό με τους "Oranje".

Το 1998 η Βραζιλία είχε ξανά αποκλείσει στους "16" την Χιλή με σκορ 4-1, ενώ τότε είχε βρει την Ολλανδία στον ημιτελικό.

Βραζιλία - Χιλή 3-0


Σκόρερς: 35' Ζουάν, 38' Λουΐς Φαμπιάνο, 59' Ρομπίνιο
Γήπεδο: "Ellis Park", Γιοχάνεσμπουργκ
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Μέχρι να έρθουν τα γκολ για την Βραζιλία στο πρώτο ημίχρονο η πιο καλή ευκαιρία ήταν το μακρινό σουτ του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο 9'.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν αρκετά σουτ που ήταν πολύ άστοχα ήταν ή εύκολα για τους τερματοφύλακες.

Το σκορ άνοιξε ο Ζουάν στο 35' με εντυπωσιακή κεφαλιά μεταξύ του πέναλτι και της μικρής περιοχής έπειτα από εκτέλεση πέναλτι του Μάικον από δεξιά.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Ντούνγκα πέτυχε και δεύτερο τέρμα σε μία φάση που ξεκίνησε με τον Ρομπίνιο από αριστερά και τον Κακά να βγάζει την κατάλληλη στιγμή την πάσα στον Λουΐς Φαμπιάνο, ο οποίος "έσπασε" το τεχνητό οφ-σάιντ και σκόραρε αφού πέρασε και τον Μπράβο.

Το δεύτερο ημίχρονο


Και οι τελευταίες ελπίδες της Χιλής για πρόκριση ουσιαστικά χάθηκαν στο 59', όταν η Βραζιλία πέτυχε το τρίτο της γκολ.

Ο Ραμίρες έκλεψε την μπάλα μεταξύ του κέντρου και της άμυνάς του, έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια για να φτάσει έξω από την περιοχή και να πασάρει στον Ρομπίνιο που πλάσαρε στην κίνηση και σκόραρε για το 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντάνι Άλβες έπιασε φοβερό σουτ από 35 μέτρα, η μπάλα άλλαξε πορεία στον αέρα και πέρασε ελάχιστα άουτ.

Καλή στιγμή για να μειώσει είχε η Χιλή στο 66' με τον Βαλδίβια, ο οποίος σούταρε στην κίνηση από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Ζούλιο Σέζαρ.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει άλλες τρεις καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να πετύχει το γκολ της τιμής, τις δύο με τον Ουμπέρτο Σουάσο και την μία με τον Χεάν Μποσεχούρ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ
: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Ζουάν, Μπάστος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ντάνι Άλβες, Ραμίρες, Κακά (81' Κλέμπερσον), Ρομπίνιο (85' Ζιλμπέρτο), Λουΐς Φαμπιάνο (76' Nιλμάρ).
ΧΙΛΗ
: Μπράβο, Ίσλα (62' Μιγιάρ), Κοντρέρας (46' Ροντρίγκο Τέγιο), Χάρα, Φουέντες, Καρμόνα, Βιντάλ, Μποσεχούρ, Αλέξις Σάντσες, Μαρκ Γκονσάλες (46' Βαλδίβια), Ουμπέρτο Σουάσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"